2x GOUD EN 7x BRONS OP PAASTOERNOOI 
Vandaag organiseerde JBN district Zuid Nederland voor het eerst een paas judo toernooi. Shintai was met 8 judoka’s naar Gilze afgereisd. Goud werd er gewonnen door Sem Goossens. Hij wist 4 wedstrijden te winnen. Brons was er voor Luuk van den Broek, Lilly Landa, Anouk Bogers, Anisha Akkermans, Liv van Loenhout, Bram Rijtslag en Yfke Goossens.  
De JBN toernooien zijn naast de club en regio toernooien de opstap naar het grotere werk. Het is voor veel judoka’s dan ook wennen aan het niveau en het fanatisme naast de mat. Het kan dan ook een goede oogopener zijn om op de les harder te trainen. We zijn in ieder geval weer een ervaring en hopelijk een leermoment rijker. 
Ook in Oosterhout werd er een paas toernooi georganiseerd. Omdat prijswinnaars van de zuid Nederlandse kampioenschappen niet in Gilze deel mochten nemen was Lieve naar Oosterhout afgereisd. Ook hier stond ze haar mannetje. Als kleinste van haar poule wist ze al haar wedstrijden te winnen en zo kampioen te worden.
alt
Brons voor Anisha Akkermans
 

MEDEDELINGEN

12 EN 13 MAART GEEN LESSEN VANWEGE DE RICHTLIJNEN NOC/NSF EN RIVM --> HOUD ONZE SOCIAL MEDIA IN DE GATEN VOOR HET LAATSTE NIEUWS BETREFT ONZE SPORTLESSEN e

Actueel nieuws leest u op onze Facebook & instagram pagina --> Like us on Facebook & instagram !

Laatste update 12-03-2020

SPONSOREN