INSCHRIJVEN EN UITSCHRIJVEN BIJ SPORTSCHOOL SHINTAI

Om een juist beeld van de judosport en onze school te krijgen werken wij met een proefmaand. Zo kunt u voor slechts 10 euro deelnemen aan 4 proeflessen. Als u nog geen judopak heeft dan kunnen de proeflessen gevolgt worden in normale sportkleding. Voorkeur hierbij is een lange sportbroek en een shirt met lange mouwen. Verder betreden wij de judomat met blote voeten.

INSCHRIJVEN

Als u zich wilt inschrijven voor een proefmaand dan kunt u zich via het contactformulier op deze website melden. Geef dan aan op welke avond, in welke groep, en vanaf wanneer u deel wilt nemen.
Het is natuurlijk net zo makkelijk om even met de docent te spreken als u meer informatie wenst. U kunt dan contact leggen met Peter Goossens die bereikbaar is via 06-28772961.

Als u zich meldt dan kunt u voor aanvang van de les het inschrijfformulier invullen en tevens dienen dan de kosten voor de proefmaand voldaan te worden.
Als u na de proefmaand verder gaat hoeft u verder niets te doen. Het inschrijfformulier wat wij hebben ontvangen bij de proefmaand geld dan tevens als uw inschrijving bij onze club

UITSCHRIJVEN

Indien men het lidmaatschap wilt beëindigen, dient men dit schriftelijk via email door te geven aan onze ledenadministratie. Dit kan via onze contactpagina. Tevens dient men dit kenbaar te maken bij de docent.
Onze sportschool en trainer hebben er belang bij om de reden van opzegging te kennen, zeker indien dit van toepassing is voor het bevorderen en verbeteren van de kwaliteit van onze sportschool in alle opzichten.

Daar wij werken met een kwartaal contributie dient u voor het nieuwe kwartaal af te melden. Dat wil zeggen voor 1 april, 1 juli, 1 oktober, 1 januari. Bij tussentijdse beëindiging of royement van het lidmaatschap vindt geen restitutie plaats van de reeds betaalde contributie.
Opzegging van uw JBN-Lidmaatschap dient u zelf te regelen via de judobond. Dit wordt niet door Sportschool Shintai gedaan!