JUDO BOND NEDERLAND

De JBN is opgericht in 1939 en aangesloten bij NOC*NSF. De JBN heeft meer dan 750 aangesloten sportscholen en verenigingen en meer dan 30.000 leden.

Sportschool Shintai is aangesloten bij de Judo Bond Nederland en bij de Nederlandse vereniging van Judo Ju-Jutsu leraren (NVJJL). Bij de Judobond staan wij geregistreerd als: “Judo team Shintai” met lidnummer

D2SL556

LID WORDEN VAN DE JUDO BOND NEDERLAND

Omdat wij een erkende sportschool zijn en streven naar perfectie zijn wij verplicht onze leden aan te melden bij de judobond. Wilt u (uw zoon/dochter) zich graag via onderstaande link aanmelden bij de judobond.
Hier ziet u de tarieven, hoe u zich aan kunt melden en ook weer af kunt melden.

Klik HIER om doorgelinkt te worden aan de aanmeldpagina van de Judo Bond Nederland.

EEN UNIEK PASPOORT

Leden van de JBN krijgen een uniek paspoort waarop graduaties worden bijgehouden en waarmee tevens korting kan worden verkregen op toegangsprijzen bji topevenementen. Daarnaast kan men deelnemen aan clinics met topjudoka’s die de JBN in Nederland organiseert.

EXAMENS

De bondexamens judo kunnen alleen worden afgenomen door sportscholen en sportverenigingen die door de JBN zijn erkend. Zij hebben stuk voor stuk kwaliteit hoog in het vaandel staan en werken alleen met leraren die een goede, door het Rijk erkende opleiding hebben gehad en die regelmatig bijscholingscursussen volgen bij de JBN. Jouw behaalde graden worden in het JBN paspoort genoteerd. Wanneer je 1e dan (zwarte band) judo wilt worden dien je minimaal 3 jaar lid te zijn van de JBN.

WEDSTRIJDEN

In alle districten worden er wedstrijden op elk niveau gehouden waarvoor leden via hun sportschool kunnen inschrijven. Zo zijn er regiotoernooien, maar ook landelijke toernooien, internationale toernooien, teamwedstrijden, beginners toernooien etc.
Als lid van de judobond kan je dus deelnemen aan wedstrijden.
Ook organiseren de districten extra technische trainingen waar talentvolle judoka’s extra kunnen trainen.

KIDSCLUB

Leden tot 12 jaar zijn automatisch lid van de coole JBN Kidsclub! Kijk ook op www.digidojo.nl. Naast allerlei leuke informatie en spellen kan men hier zelfs een fraai rug embleem met eigen naam voor op je judopak bestellen.