Zaterdag 19 maart werden in Made de dan examens judo georganiseerd. Voor aanvang van de examens nam Jose Haegens namens de Nationale Graden Commissie Judo het woord. Peter Goossens is op zaterdag 12 maart geslaagd voor 6e dan Judo. Het is al weer 10 jaar geleden dat in Zuid-Nederland iemand voor deze bijzondere meestertitel is geslaagd, en hoe..
Peter heeft volgens de woorden van de examencommissie een van de beste 6e dan examens ooit laten zien en is met zijn enorme staat van dienst deze graad meer dan waardig. Tevens is hij hiermee een van de jongste 6e dan graad houders van Nederland.
Na een mooie toespraak onder het oog van zijn kinderen, ouders en de vele aanwezigen kreeg zijn trainingsmaatje Jelle de eer om de nieuwe rood-wit geblokte band bij Peter om te knopen. Na het ondertekenen van het diploma was het dan eindelijk officieel. Peter Goossens 6e dan judo.