Op zondag 30 mei is Shintai judoleraar Peter Goossens door het district van Zuid Nederland in het zonnetje gezet. Peter, die ook voorzitter is van de district graden commissie bij de judo bond Nederland in ons district, werd voor aanvang van de examinatoren training door het bestuur verrast met de district waarderingsspeld en het bijbehorende oorkonde.

Peter kreeg deze waardering vanwege zijn jarenlange inzet voor het district van de judobond.
Zo is hij al 17 jaar district examinator tijdens de zwarte band examens, 13 jaar lid geweest van jeugd commissie waarvan 4 jaar voorzitter en 9 jaar lid van de gradencommissie waarvan nu 4 jaar voorzitter.
Op technisch gebied is Peter met 16 Nederlandse titels in het judo kata ook Nederlands recordhouder.
Los daarvan is hij ook al 23 jaar voorzitter en leraar bij sportschool Shintai waarbij zijn leerlingen al 60 dan graden hebben weten te behalen.