Op zaterdag 25 juni hebben 3 Shintai judoka’s deelgenomen aan de dan examens judo, welke gehouden werden in Spijkenisse
Milo van der Klij deed examen voor 1e dan judo. Samen met zijn Uke Leo Ton toonde hij het Katame-no-kata en daarna het tachi-waza en ne-waza programma. Milo had wat last van zenuwen maar dat was tijdens zijn demonstraties niet te zien. Keurig toonde hij hetgeen gevraagd werd. Even later kreeg hij dan ook het vervollgende woord dat hij geslaagd was voor 1e Dan Judo.
Vervolgens was het de beurt aan Leo Ton zelf. Leo, die examen deed voor 2e dan judo, toonde allereerst met uke Peter Goossens het Katame-no-kata. Daarna wisselde hij van uke en nam Jelle van Roosendaal het stokje van Peter over. Leo toonde vervolgens het Gonosen-no-kata, een tachi-waza gedeelte en een ne-waza gedeelte. Ook dit alles werd vakkundig door Leo getoond waarna hij van de examen commissie te horen kreeg dat hij geslaagd was voor 2e dan judo.
Ook Kayleigh de Crom deed examen voor 2e dan Judo. Ook Kayleigh startte samen met uke Peter Goossens met het Katame-no-kata. Na dit op zeer mooie wijze gedemonstreerd te hebben volgde met uke Jelle van Roosendaal het Gonosen-no-kata en het tachi-waza gedeelte. Met Peter toonde Kayleigh als laatste haar ne-waza gedeelte. Ook Kayleigh kreeg al snel het verlossende woord dat ze geslaagd was voor 2e Dan Judo.

Een zeer mooie prestatie van de Shintai judoka’s die een mooie stap hebben gemaakt in hun judo loopbaan.
Milo, Leo en Kayleigh van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.