Zondag 10 juli stond decor voor de clubkampioenschappen judo van sportschool Shintai uit halsteren en Lepelstraat. 46 judoka’s variërend in de leeftijd van 5 tot en met 20 jaar hadden zich voor dit evenement ingeschreven.
Na het aanmelden en uitleg van de wedstrijd regels gingen de wedstrijden van start. Voor de ene judoka was het zijn of haar allereerste wedstrijd en voor de ander was het als ervaren judoka een routine klus.
Al met al een mooie strijd waarbij het sportief bezig zijn de hoofdtoon voerde.
Voordat de prijsuitreiking voor de jeugd van start ging moest er eerst even tijd gemaakt worden voor de bijzondere prestaties die onze leden het afgelopen jaar hebben behaald. Zo was er een dan graden speldje voor Milo van der Klij, Leo Ton en Kayleigh de Crom die recentelijk zijn geslaagd voor 1e en 2e dan judo.
Onze leden die 5, 10 en 15 jaar lid waren ontvingen de bronzen, zilveren en gouden Shintai pin.
5 jaar of langer lid waren : Leo Ton, Liv van Loenhout, Menno Kemmers, Ward en Morris de Caluwe, Yfke Goossens, Stefan van de Klooster, Marco Bolt , Lieve, en West van de Rijzen, Luuk van den Broek en Anisha Akkermans. 10 jaar of langer lid waren: Milo van der Klij, Sem Goossens, Owen de Crom. 15 jaar of langer lid waren : Jelle van Roosendaal, Ennio Mertens, Kayleigh de Crom en Rick Deurloo.
Ook werd er aan Leo Ton, Kayleigh de Crom en Jelle van Roosendaal nog een fraaie Japanse kodokan judoband uitgereikt voor hun bijdrage aan het 6e dan examen van trainer Peter.
En als klap op de vuurpijl werden Jelle van Roosendaal en Ennio Mertens naar voren geroepen. We noemen zo ook wel de generatie 2000. Beide dat jaar geboren en beide hebben ze hele bijzondere prestaties in het judo weggezet. Naast de vele Nederlandse titels de ze beiden hebben behaald staan ze klaar voor de club en zijn ze ook als meer dan 15 jaar lid. Een bijzonder iets gezien hun jonge leeftijd. Deze 2 bijzondere mannen verdienen dan ook een bijzondere erkenning en zijn benoemd tot erelid van sportschool Shintai.
Zij ontvingen een mooie penning en een oorkonde karikatuur.

Hieronder de prijzen welke door de judokas tijdens de clubkampioenschappen zijn behaald.
1e prijs: Luka makhatadze, Iris Nuijten, Jesse van Opstal, Sara Bakhit, Brent Bout, Milan de Hamer, Ricky Musters,Tycho van Nispen, Yfke Goossens, Lieve van de Rijzen, Marco Bolt, Owen de Crom
2e prijs: Remco Ton, Sander van den Hoogen, Koen Augustijn, Simon Ton, Pim Botermans, Thijm van Tilborg, Noah van Opstal, Hidde de Vriend, Liam de Jong, Vigo Scheepers, Luuk van de Broek, Sem Goossens,
3e prijs: Elin de Jong, Dylan van Roosendaal, Zoë Lagendijk, Marco Nuijten, Gijs Franken, Tibeau van Loenhout, Sander van de Klooster, Fleur Lagendijk, Tim Augustijn, Maik Lozekoot, Gabriel Rojas Ramos, Mees Schuurbiers, Alex Matthijssen, Stefan van de Klooster, Thijs van der Velden, Morris de Caluwe, Indy Versteeg, Thomas Knuit, Ward de Caluwé, Anouk Bogers, Anisha Akkermans, Jeffrey van de Mark, Menno Kemmers.

Wij danken iedereen voor de deelname en onze vrijwilligers voor de organisatie. Op naar een fijne vakantie en een mooi nieuw judoseizoen.