Op zaterdag 15 oktober werden in Dordrecht de district kampioenschappen judo -15 jaar van het district Zuid-Holland georganiseerd. Shintai judoka Lieve van de Rijzen kwam hier in actie in de klasse tot 48 kg. Een spannende dag aangezien plaatsing voor het NK judo op het spel stond.
Lieve, die al twee maal kampioen van Zuid Nederland is geweest, kwam nu op de district kampioenschappen van Zuid Holland in actie.
De eerste ronde was het hart knokken voor Lieve maar deze partij wist ze uiteindelijk in haar voordeel te beslissen. De halve finale was Lieve oppermachtig en wist ze binnen 10 seconden een ippon te scoren. De finale was een spannende partij waarin Lieve het beslissende punt wist te scoren en zo voor de derde keer district kampioen wist te worden. Met deze prestatie heeft ze zich ook geplaatst voor het NK-15 dat op 5 november in Hoogeveen wordt georganiseerd. Go Lieve ??