Zaterdag 15 april organiseerde judoclub Dai-Ippo uit Sint Oedenrode haar jaarlijkse regiotoernooi. 4 judokas van sportschool Shintai waren afgereisd om te strijden om de prijzen. Luka Makhatadze was de eerste judoka die in actie kwam. Luka wist 4 partijen op rij te winnen. Alleen de beslissende partij stond hij voor maar kwam hij in een houdgreep. Zilver voor Luka. Vervolgens was het de beurt aan Thijm van Tilborg en Ryan Geers. Beide lieten ze goed aanvallend judo zien, maar ze hadden gedegen tegenstanders. Thijm behaalde uiteindelijk het zilver en Ryan eindigde op de 4e plaats. In de laatste groep was Marco Bold ingedeeld. Marco had al enkele jaren geen toernooien meer meegedaan. Toch ging hij fanatiek de strijd aan wat hem de 2e plaats opleverde. 3x zilver en een 4e plaats zijn weer mooie resultaten waarop deze judokas verder kunnen bouwen.