Op vrijdag 21 april werd in Roosendaal het sportgala van de gemeente Roosendaal georganiseerd. Door de corona jaren waren er enkele jaren geen verkiezingen maar dit jaar was het gelukkig weer zover. Deze avond werden de sporters van Roosendaal gehuldigd. De belangrijkste prijzen van deze avond waren natuurlijk de titel sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar. Onze judoka Ennio Mertens was genomineerd voor de titel sportman van het jaar. Ennio die de afgelopen jaren zowel goud, zilver en brons had weten te winnen op de nederlandse kampioenschappen en een paar jaar intern op sportcentrum Papendal heeft getraind was een ware kanshebber. Na een mooie introductie door verschillende filmpjes van de sporters werd de winnaar bekend gemaakt. En ja hoor Ennio werd verkozen tot sportman van het jaar 2020-2022. Een mooie kers op de taart voor alle mooie prestaties die hij de afgelopen jaren heeft geleverd. Ennio namens Shintai van harte gefeliciteerd met deze mooie waardering.