Als club willen graag de binding met de ouders versterken. Daarom hebben we besloten om voor een zeer aantrekkelijk tarief, slechts 15 euro per maand!, onze bootcamp conditie training aan te bieden. Leden die al aan judo doen bij ons kunnen deze lessen naast het judo zelfs volgen voor 6,66 per maand. Wij hebben namelijk een regeling dat er voor 20,00 per kwartaal meerdere uren bij ons gesport kan worden en de bootcamp valt hier natuurlijk ook onder.

Naast judo hebben wij op vrijdag avond van 20.00 tot 21.00 uur ook een conditie bootcamp les waaraan ook niet judoka’s deel kunnen nemen. In een gezellige groep krijgt u hier onder begeleiding van een docent een conditie les aangeboden. Hierin word gewerkt aan de algemene fitheid door middel van spierversterkende oefeningen en conditionele oefeningen. Dit zowel met als zonder bootcamp attributen. Wilt u uzelf uitdagen of zelfs samen met uw zoon/dochter mee komen doen dan zien we u graag voor een proefles verschijnen.