Afgelopen weekend was onze club met meer dan 40 personen op judokamp in Renesse.

Mooi zonnig weer, een prachtige kamplocatie, een gezellige groep kinderen, een fanatieke groep leidingen en een mooie sponsoring van PLUS Halsteren zorgden ervoor dat ons kamp weer top is verlopen.

Vrijdag avond was het om 17.15 uur in Halsteren verzamelen waarna we om 18.30 uur met de bus vertrokken richting Renesse. Bij aankomst waren een aantal leden mooi verkleed in het thema back to the future. Van vrijdag avond tot zondag middag passeerden vele spellen: een vijfkamp, een geluidenspel, een strand judo toernooi, zandkasteel bouwen, een strandmiddag, een maffia casino avond, een bingo, de alleskunner groepen en de alleskunner van de club. Daarnaast hadden we nog enkele vrij momenten waarbij de jeugd spelmateriaal kon lenen en zich op het grote spel terrein kon vertoeven.

We zijn onze sponsoren “supermarkt Plus Halsteren” en “The Greenery” dankbaar voor hun medewerking.

Hieronder de uitslagen van ons judokamp toernooi.
1e prijs : Ben, Sander, Owen, Noah, Mees, Elin, Liv,

2e prijs : Ward, Marius, Marco, Thijm, Gijs, Dylan, Yfke,

3e prijs : Sam, Teun, Merlijn, Remco, Lars, Menno, Gabriel, Tibeau, Merel, Simon, Oliver, Aiden, Vian, Morris, Liam

Tijdens het kamp hebben we in 4 groepen gestreden in de groeps competitie. Groep 4 werd uiteindelijk met 1 punt verschil de winnaar. Teun van Loon wist van alle deelnemers te winnen in het spel de alleskunner. In de finale was hij zijn zenuwen de baas en wist hij de andere finalist Lars van Poppelen te verslaan. Marius Bakx kreeg de beker voor het best verklede kamplid overhandigd. Gijs Franken won het zilver en Gabriel Rojas Ramos het Brons. Alle deelnemers ontvingen ter herinnering een groepsfoto die door leiding Simon van Oord werd gesponsord.

Na drie jaar wegens Corona geen kamp georganiseerd te hebben was het fijn dat het nu weer wel kon. Kamp nr 15 was hiermee een feit. Wij danken alle deelnemers en hopen dat de groep volgend jaar nog groter zal zijn. Diegene die niet mee zijn geweest hebben echt wat gemist. Daarnaast een groot compliment voor de leiding groep. Door jullie inzet en betrokkenheid was het weer mogelijk dit te organiseren. Dank jullie wel.
Schrijf allen 31 mei, 1 en 2 juni 2024 alvast in jullie agenda voor shintai judokamp nr 16.